Woensdag 4 Januari maar liefst 3 radio interviews.

12:00 uur
Omroep GL8

15:00 uur
omroep Berg en dal

18:40
Radio Silvestar

In een korte tijd heeft William Smulders twee singles uitgebracht maar hij kon het niet laten om voor het einde van het jaar nog een derde single uit te brengen. Hij heeft gekozen voor een geheel andere muziekstijl als de voorgaande songs. Deze keer liet hij zich inspireren door Roy Orbison, Chris Isaak en Elvis Presley maar dan met een hedendaagse sound.

“Without Words” is een uptempo ballad, de tekst is geschreven door Werner Waterval met een enigszins serieuze boodschap waarin uiteenlopende emoties bij elkaar komen. De tekst is geïnspireerd op een passage uit het boek “De profeet” van schrijver Kahlil Gibran en gaat over het verlies van een geliefde die ooit zei dat je niet droevig en eenzaam moet zijn als hij of zij er niet meer is. Maar dat je de kracht kunt halen uit de herinneringen aan de tijd, in voor-en tegenspoed.

William heeft net als vele andere artiesten een vervelende coronatijd achter de rug en zit vol met energie en inspiratie en is dolgelukkig dat hij weer veel op kan treden. Niet voor niets is hij een veelgevraagd artiest. Al meer dan 30 jaar is hij een vaste gast op grote podia en festivals, kleinere theaters en zalen. Hij werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez (Let’s Dance). Tijdens zijn optredens neemt hij zijn publiek graag mee naar de fifties en sixties maar ook lichte jazz en Spaanse gitaarklanken ontbreken niet in zijn repertoire.

“Without Words” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaroder Spotify, Apple Music en Deezer.

Nieuws

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *