Back to the top
  • The Handjives

The Handjives

William Smulders / The Handjives

William and the Handjives brengt de swing zoals die sinds de jaren 50 nog zelden gebracht wordt!

— NRC Handelsblad

Dit klassiek rock ’n roll trio dat bestaat uit gitaar, contrabas en drums heeft een breed repertoire, van de klassiek rock ’n roll hits tot meer en minder bekende liedjes van nu, dit alles stijlvol gestoken in een jaren ’50 jasje.

Het succes van William and the Handjives is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met driestemmige zang brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

Thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden

William and the Handjives voelt zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder feesten en muziek evenementen. Iedereen van jong tot oud, klein of groot, voelt zich thuis op de dansvloer wanneer William and the Handjives begint te spelen.

Vanwege de compacte bezetting is William and the Handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest locaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.

De band is ook uit te breiden met een van de beste saxofonisten van Nederland: Boris van de Lek! Boris is bekent van Herman Brood, Hans Dulfer, Goldon Earing en Juul Deelder. William Smulders en Boris van de Lek werken inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen en hebben al op vele festivals en evenementen het dak eraf gespeeld.

  1. If I Had A Hammer William Smulders 3:09
  2. Flip a Coin William Smulders 3:11
  3. Apache William Smulders 3:55
  4. Jump Jive and Go William Smulders 2:26
  5. Baby What You Want William Smulders 3:43

Gelegenheid

William and the Handjives is uiterst geschikt voor de volgende gelegenheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een gratis offerte.

Bruiloft

Verjaardag

Festival

Bedrijfsfeest

Inzetbaarheid

Akoestisch

Akoestisch verzorgt William and the Handjives bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

Versterkt

Versterkt verzorgt William and the Handjives door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor een gelegenheden waar het dak eraf mag.

Recenties

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, aardige en sfeervolle entertainer, aanraden William te boeken voor het feest. Ongelooflijk hoeveel verschillende nummers hij kan zingen.”Harold

“Professionele zanger met aandacht voor de gasten en daar goed op inspelend, fantastisch. Wij zouden William zo weer boeken en aanbevelen bij anderen!”Wilma

“Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je William Smulders uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!”Annie

“Ik ben 100% tevreden over William Smulders. Alle afspraken werden volledig nagekomen en zou William meteen weer kiezen bij volgende feest.”Remco

“Geweldig optreden bij ’t Wapen van Strijp in Eindhoven. Verrassend, eigen stijl, heel goed gitaarspel en verrassende stem! Thanks and till next time.”Hans

Super bedankt voor het geweldige feest van gisterenavond in kasteel Doorwerth. We hebben veel complimenten ontvangen over jullie optreden tijdens onze bruiloft. Wij zullen nog lang nagenieten!Sander en Sophie

Vraag uw gratis offerte aan

Elke gelegenheid is uniek en daarom maken wij voor u een gratis offerte die precies past bij wat u in gedachten heeft. Klik op de button rechts om uw gratis offerte aan te vragen.

© Copyright 2021 JVDL Designs. All rights reserved.