Muziekles

Gitaarles Op Maat

Altijd al gitaar willen spelen maar de stap nog steeds niet gezet? Wat je wilt leren, zowel qua theorie als praktijk, bepaal je zelf. Alleen begeleidend spelen of liever solo? Ballads of blues, rock of flamenco? Notenlezen, zelf liedjes schrijven? Het kan allemaal. Bel, schrijf of mail me voor een afspraak.

William Smulders speelt gitaar sinds zijn 12 de en vertolkt een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens. Hij werkte samen met sterren als Peter Koelewijn, Wanda Jackson en Chris Montez en was openingsact bij concerten van Blöf en Volumia. Al ruim twintig jaar staat hij op grote podia en festivals, zoals de Nijmeegse Zomerfeesten en Jazz in Duketown, maar ook in kleinere theaters en zalen; zo’n 150 optredens per jaar. Zijn praktijkervaring geeft hij door als (vervangend) gitaardocent op Cultureel Centrum De Lindenberg en in zijn eigen lespraktijk.

Muzieklessen voor mensen met een beperking

Via opleidingsmodules en cursussen heeft William Smulders zich gespecialiseerd in muziekeducatie voor mensen met een beperking. Zo geeft hij muzieklessen op maat aan gehandicapten – individueel en in groepjes – in samenwerking met zorginstelling Pluryn en De Lindenberg. Sinds 1995 is hij actief als bandleider van de Pluryn-muziekgroep Break Out, die in Nijmegen en omgeving regelmatig optredens verzorgt.