Blog

News from us

Live muziek Elst

|
8th april 2018
|
0 Comment
|

Vanmiddag treden we openbaar op in Elst (gld). Kom je ook? Check dan even onze website.
We zullen optreden tussen 13:00 uur & 16:00 uur
entree vrij

Fijne zondag William & Lieke

Vernieuwend, fris en uniek!

Dat kenmerkt de optredens van William Smulders en Lieke Grey. Passie voor muziek is wat hen bindt. En dat hoor je en dat voel je.

William is een virtuoze gitarist, zowel Lieke als William hebben een professionele zangstem. Samen zetten zij een ijzersterke sound neer op uw evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest. William Smulders & Lieke Grey bezorgen u een onvergetelijke middag of avond; daarbij putten ze uit 60 jaar tophits: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

U kunt William Smulders & Lieke Grey zowel boeken als duo als met een complete band (drums, bas, gitaar, zang).


Lieke Grey

Lieke groeide op in de wereld van muziek en entertainment. Toen ze 15 was werd ze ontdekt en sindsdien treedt ze op in wisselende settings: van chique feesten op golf & countryclubs tot mega bedrijfsfeesten van onder andere Hewlett-Packard, Phillip Morris en Deloitte.

Met haar 36 jaar is ze een ervaren vocalist met een enorm inlevingsvermogen in haar publiek, of het nou gaat om recepties, feesten, huwelijksceremonies, begrafenissen of beurzen in de Amsterdamse RAI of de Utrechtse Jaarbeurs.


William Smulders

Zanger en gitarist William Smulders is een veelzijdig artiest. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire bestaat uit hits van de fifties tot de eighties: evergreens. Daarnaast componeert Smulders ook eigen werk. Zo bracht hij onder meer singles uit als ‘The whisky song’ met Wanda Jackson en ‘Rainy night’ met Linda Gail Lewis.

William Smulders stond eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 te Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Paradiso Amsterdam, Zomer tour radio nl, het Bevrijdingsfestival in Zwolle, Food For You in Wageningen en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: NCRV radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen Vara, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20 en Oranje TV. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland!

|