William Smulders

Zanger, Gitarist
William Smulders

Met William Smulders haalt U ervaring, betrouwbaarheid en klasse in huis.

Zanger en gitarist William Smulders is een pure artiest. Met zijn unieke William-sound speelt hij bekende nummers van de jaren 50 tot nu. Zijn repertoire bevat meer dan 200 liedjes met ballads als Love me tender van Elvis tot Hit the road Jack van Ray Charles. Maar ook Fly me to the moon van Frank Sinatra en Wake me up van Aviici zijn voorbeelden van de veelzijdigheid van William Smulders. Hij past zijn playlist aan op elk feest of gezelschap. Wat meer ingetogen bij recepties en ceremonies, uitbundige dansmuziek bij feesten en evenementen. Met een ‘loopapparaat’ arrangeert hij zijn zijn gitaarpartijen, daar overheen speelt hij solo. Hiermee creëert hij een bijzondere sound én het juiste bereik ook voor grotere gezelschappen. Met zijn sound en stijlvolle kleding is William Smulders een verrijking van uw feest. William Smulders is te boeken voor personeelsfeesten, bruiloften, evenementen, borrels en diners.

Hoogtepunten

William Smulders heeft jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. Zo was hij eerder te gast bij Giel Beelen, SBS6 en TV Gelderland. Onder zijn opdrachtgevers zit onder meer: Rabobank, Golfbaan Rijk van Nijmegen, Ministeries, Holland Casino, Efteling en de nationale Nederlanden postcode loterij.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.


Tape Act

Als tape act kan William Smulders door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden verzorgen, passend voor iedere gelegenheid

Recenties

“Professionele zanger met aandacht voor de gasten en daar goed op inspelend, fantastisch. Wij zouden William zo weer boeken en aanbevelen bij anderen!”

— Wilma

“We hebben William Smulders een paar jaar geleden zien optreden toen wij op vakantie waren in Centerparks Zandvoort. Het was een genot om naar te luisteren. Ook de interactie die hij met het publiek had was TOP. Zou hem zeker boeken voor mijn volgende feest.”

– Rogier

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, aardige en sfeervolle entertainer, aanraden William te boeken voor het feest. Ongelooflijk hoeveel verschillende nummers hij kan zingen.”

– Harold

“Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je William Smulders uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!”

– Annie

“William Smulders heeft gezongen op ons 10 jarig huwelijksfeest. Met zijn mooie stem en geweldige gitaarspel heeft hij het publiek uitstekend vermaakt. We waren er heel erg blij mee, Bedankt!!”

– Peter

“Het optreden gister heeft, uit het hart, onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Wij hebben nogal eens een feestje her en der en bij het afscheid nemen hoor je nooit iets over de band. Bij ons was dat toch effe anders, de een na de ander, bedankt voor het feestje, eten was goed, maar die muziek joh, dat was gaaf! De fotograaf, die zelf Elvis fan is en samen met zijn vrouw ook al jaren optreedt, appte ons om te laten weten dat hij jullie zo goed vond. De eigenaar van De Lodge, Walter Kats, die al tientallen jaren in het organiseren van feesten en partijen zit, kwam vanmorgen nog even laten weten dat het bijzonder lang geleden was dat hij zo’n goede band over de vloer had gehad!”

– Adriënne & Ad

“Hoi Wiliam! Het is even geleden maar beter laat dan nooit. Ik wilde zeggen dat mijn ouders (en de rest) genoten hebben van je optreden! We zijn echt blij met je geweest. Moest even gezegd worden. Groetjes Irene en de rest van de familie!”

– Irene

“Ik ben 100% tevreden over William Smulders. Leuke persoon en qua muziekstijl en presentatie iedereen aan te raden. Alle afspraken werden volledig nagekomen en zou William meteen weer kiezen bij volgende feest. Bedankt voor de prettige samenwerking.”

– Remco (via Peter van Empel, Jan Vis artiesten en evenementen)

“Geweldig optreden bij ’t Wapen van Strijp in Eindhoven. Verrassend, eigen stijl,  heel goed gitaarspel en verrassende stem Thanks and till next time”

– Hans

“Hoi William, Gisteren hebben we elkaar niet meer gesproken. Vandaar dit bericht per mail. Wij willen jullie bedanken voor jullie bijdrage aan het slagen van ons feest bij de Wolfsberg, het was top! Dank jullie wel.”

– Jos en Helen
Love Me Tender (Elvis Presley Cover)
  1. 1. Love Me Tender (Elvis Presley Cover)
  2. 2. Amar La Guitarra
  3. 3. Hello Josephine (Fats Domino Cover)
  4. 4. Sway (Michael Bublé Cover)

Bekijk ook