William Smulders

Zanger, Gitarist
William Smulders

Met William Smulders haalt U ervaring, betrouwbaarheid en klasse in huis.

Zanger gitarist William Smulders is een betrouwbare ervaren artiest en entertainer.

Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij bekende evergreens en herkenbare liedjes uit de 50-er tot heden. Maar ook betoverende Spaanse instrumentale stukken
en toegankelijke lichte jazz. Desgewenst werkt zanger gitarist William Smulders met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer word.

Zijn chique stijlvolle voorkomen maakt het geheel helemaal af.

Wilt u zanger gitarist William Smulders boeken voor uw personeelsfeest, evenement, bruiloft of gala? Deze muzikale act van zanger gitarist William Smulders is nu in te huren voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, diners, borrels en evenementen. Vul het contactformulier in of neem geheel vrijblijvend contact op.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.


Tape Act

Als tape act kan William Smulders door middel van een met zijn eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden verzorgen, passend voor iedere gelegenheid

Recenties

“Professionele zanger met aandacht voor de gasten en daar goed op inspelend, fantastisch. Wij zouden William zo weer boeken en aanbevelen bij anderen!”

— Wilma

“We hebben William Smulders een paar jaar geleden zien optreden toen wij op vakantie waren in Centerparks Zandvoort. Het was een genot om naar te luisteren. Ook de interactie die hij met het publiek had was TOP. Zou hem zeker boeken voor mijn volgende feest.”

– Rogier

“Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, aardige en sfeervolle entertainer, aanraden William te boeken voor het feest. Ongelooflijk hoeveel verschillende nummers hij kan zingen.”

– Harold

“Als je een gezellige sfeer wilt geven aan je feest moet je William Smulders uitnodigen. Hij geeft een leuke sfeer aan je feest!!”

– Annie

“William Smulders heeft gezongen op ons 10 jarig huwelijksfeest. Met zijn mooie stem en geweldige gitaarspel heeft hij het publiek uitstekend vermaakt. We waren er heel erg blij mee, Bedankt!!”

– Peter

“Het optreden gister heeft, uit het hart, onze stoutste verwachtingen overtroffen.

Wij hebben nogal eens een feestje her en der en bij het afscheid nemen hoor je nooit iets over de band. Bij ons was dat toch effe anders, de een na de ander, bedankt voor het feestje, eten was goed, maar die muziek joh, dat was gaaf! De fotograaf, die zelf Elvis fan is en samen met zijn vrouw ook al jaren optreedt, appte ons om te laten weten dat hij jullie zo goed vond. De eigenaar van De Lodge, Walter Kats, die al tientallen jaren in het organiseren van feesten en partijen zit, kwam vanmorgen nog even laten weten dat het bijzonder lang geleden was dat hij zo’n goede band over de vloer had gehad!”

– Adriënne & Ad

“Hoi Wiliam! Het is even geleden maar beter laat dan nooit. Ik wilde zeggen dat mijn ouders (en de rest) genoten hebben van je optreden! We zijn echt blij met je geweest. Moest even gezegd worden. Groetjes Irene en de rest van de familie!”

– Irene

“Geweldig optreden bij ’t Wapen van Strijp in Eindhoven. Verrassend, eigen stijl,  heel goed gitaarspel en verrassende stem Thanks and till next time”

– Hans
Love Me Tender (Elvis Cover)
  1. 1. Love Me Tender (Elvis Cover)
  2. 2. Amar La Guitarra
  3. 3. Hello Josephine (Fats Domino Cover)
  4. 4. Sway (Michael Bublé Cover)

Bekijk ook