William Sings Elvis Presley

Zanger, Gitarist
William Sings Elvis Presely

De beste Elvis Presley imitator van Nijmegen!

Altijd al een concert willen bijwonen van Elvis Presley? Dat kan nu. William Smulders neemt u mee in de sfeer van The King en trakteert u op een goede avond rock ’n roll.

William Smulders groeide op met de muziek van Elvis Presley en raakte helemaal in de ban van The King. En als William Elvis Presley zingt, voel je dat. Het zit ‘m in zijn stem, gitaarsound én vetkuif. William speelt klassiekers als ‘Love me tender’, ‘Suspicious minds’ en ‘A little less conversation’. Je kunt William Smulders boeken solo of samen met zijn band. Een set duurt 45 minuten. Desgewenst worden Elvis-songs afgewisseld met nummers van andere artiesten uit de rock ’n roll- tijd. Dat wordt dansen!

Over Elvis Presley

Elvis Presley werd en wordt ook wel The King Of Rock And Roll of kortweg The King genoemd. Hij werd geboren op 8 januari 1935, en overleed op 16 augustus 1977. Hij heeft 23 jaar gezongen. Hij heeft daarin 134 liedjes gemaakt.

Elvis Presley’s eerste single That’s Allright kwam uit in juli 1954. Daarna kwam in januari 1956 Heartbreak Hotel uit, een Amerikaanse nummer 1-hit. Na een reeks van succesvolle televisieoptredens en platen die de top van de verkooplijsten bereikten, werd hij gezien als de vooraanstaande figuur van de rock-‘n-roll. Zijn energieke interpretaties van liedjes en seksueel provocerende podiumoptredens, in combinatie met een opmerkelijk aansprekende versmelting van multi-etnische invloeden die samenviel met de opkomst van de burgerrechtenbeweging, maakten hem tegelijk enorm populair en controversieel.

Interview met de Nieuwe REVU - William Sings Elvis Presley

Video

Reportoire (45min)

Elvis Presley – Blue suede shoes
Elvis Presley – That’s all right now mama
Elvis Presley – One night
Elvis Presley – Suspicious minds
Elvis Presley – Hound dog
Elvis Presley – Tutti frutti
Elvis Presley – The devil in disques
Elvis Presley – Blue moon
Elvis Presley – Can’t help falling in love
Elvis Presley – Always on my mind
Elvis Presley – It’s now or never
Elvis Presley – A littles conversation
Elvis Presley – Ready teddy
Elvis Presley – Love me tender
Elvis Presley – Such a night
Elvis Presley – Baby what you want to do
Elvis Presley – A mess of blues

Inzetbaarheid


Solo of met Elvis Presley Tribute Band

Afhankelijk van uw wensen is William Sings Elvis Presley te boeken als solo act of met de gehele Elvis Presley Tribute Band. Zo wordt elk evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs-) uitje een topfeest.


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  1. 1. You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  2. 2. Baby What You Want Me To Do (Elvis Presley Cover)
  3. 3. Johnny B Goode (Chuck Berry Cover)
  4. 4. Love Me Tender (Elvis Cover)

Bekijk ook