Around The Jukebox (Solo)

Zanger, Gitarist
Around The Jukebox

Samen met zijn jukebox, gitaar en zang brengt William Smulders ruim 60 jaar aan top hits.

U Roept, William Smulders speelt! Kies uit 135 verschillende Top Hits!

Around the Jukebox is een semi-akoestische act dat gebruik maakt van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is. Daardoor is deze act mobiel inzetbaar maar toch een beetje uitversterkt zodat de muziek in alle omstandigheden hoorbaar blijft. Het gaat om de sfeer en de gezelligheid.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt Around The Jukebox bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt Around The Jukebox door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.


Tape Act

Als tape act kan Around The Jukebox door middel van een met William Smulders’ eigen band opgenomen orkestband een exclusief optreden verzorgen, passend voor iedere gelegenheid

Oh Lonesome Me (Don Gibson Cover)
  1. 1. Oh Lonesome Me (Don Gibson Cover)
  2. 2. Wake Me Up (Avicii Cover)
  3. 3. Can’t Help Falling In Love (Elvis Cover)
  4. 4. If I Had A Hammer (Peter, Paul and Mary Cover)

Bekijk ook