Solo

William Smulders is te boeken voor elke gelegenheid in diverse hoedanigheden, op maat naar uw budget en wensen. Zo vindt U op deze pagina alle mogelijkheden om William Smulders als duo te boeken. Dit kan als William Smulders of Around The Jukebox.

Klik op de knop “Meer Informatie” om verdere informatie over deze acts weer te geven.

William Smulders

William Smulders

Gitarist en zanger William Smulders is een ervaren entertainer. Door zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid

Meer Informatie

William Smulders

Around The Jukebox

U Roept, William Smulders speelt! Kies uit 135 verschillende Top Hits!

Meer Informatie

William Sings Elvis Presley

William Sings Elvis Presley

Bent u op zoek naar een Elvis imitator? William Smulders is misschien wel de beste Elvis imitator die Nederland rijk is. Niet alleen vertoont zijn stem veel gelijkenis met “the King”, ook heeft William die typsiche rock ’n roll uitstraling die bij een serieuze en oprechte Elvis Presley imitatie past.

Meer Informatie

Solo zanger gitarist akoestisch bruiloft feest

Door Zanger gitarist William Smulders zijn brede, veelzijdige repertoire is hij een verrijking voor elke gelegenheid. Zo speelt hij bekende evergreens en herkenbare liedjes uit de 50-er tot heden. Maar ook betoverende Spaanse instrumentale stukken
en toegankelijke lichte jazz. Desgewenst werkt zanger gitarist William Smulders met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer word. Wilt u zanger gitarist William Smulders in huren voor uw personeelsfeest, evenement, bruiloft of gala? Deze muzikale act van zanger gitarist William Smulders is nu in te huren voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, diners, borrels en evenementen.