Feestmuziek

Feestmuziek

Live feestmuziek van William Smulders feestband is de start van een swingend feestje!

Voor ras-entertainer, zanger en gitarist William Smulders feestband is muziek een feest. En geen feest zonder muziek. Om feest te kunnen vieren moeten gasten kunnen dansen, zingen, lachen en genieten van goede muziek. En daar zorgt William Smulders feestband voor. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. William Smulders treedt solo op, als duo of maakt met een voltallige band muziek op jouw feest. Of wil je het anders? Wat dacht je van een Elvis Imitator act of een akoestische set? Het kan allemaal, want muziek is een feest en feest is muziek.

Feestmuziek tijdens receptie

William Smulders maakt van elke gelegenheid een passend muziekfeest. Wil je bijvoorbeeld een receptie met een meer ingetogen sfeer of een feest in kleinere kring, dan is een akoestische set feestmuziek zeer geschikt. De feestgangers genieten van de muziek en daarnaast is ook nog ruimte om te praten. Met zijn warme stem en fraai gitaarspel creëert William Smulders op jouw feest een geheel eigen sfeer.

Mister Rock ’n Roll op jouw feest

Beleef tijdens jouw feest de unieke sound en show van de jaren ’50 met een Elvis Presley imitatie. William Smulders, ook wel Mister Rock ’n Roll, brengt jouw feest gasten in vervoering met solo’s op zijn knieën of staand op de bar. Of kies je op jouw feest voor een spetterend optreden met scheurende saxofoon, swingende contrabas, strakke drums, vette gitaar en een dijk van een stem. Mister Rock ’n Roll mét live band zorgen voor een feest vol vuurwerk uit de vijftiger jaren.

Bepreek jouw wensen voor feestmuziek

Op jouw feest gaan al jouw muzikale wensen in vervulling. Wat dacht je van het bijzondere zangduo William Smulders & Lieke Grey. Kies je voor de howling guitar en swinging saxophone van William Smulders & Maurice Smit. Of liever een voltallige band met William Smulders and The Handjives of de vette feestband William’s and Grey band? Bel gerust om te overleggen welke feestmuziek en formatie het beste past bij jouw feest.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  1. 1. You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  2. 2. Baby What You Want Me To Do (Elvis Presley Cover)
  3. 3. Johnny B Goode (Chuck Berry Cover)
  4. 4. Love Me Tender (Elvis Cover)

Bekijk ook