Bruiloft Muziek

William Sings Elvis Presely

Live bruiloft muziek van William Smulders is de start van een swingend huwelijk!

Live bruiloft muziek op je bruiloft, dat luistert nauw. Ras-entertainer, zanger en gitarist William Smulders weet als geen ander jouw bruiloft onvergetelijk te maken. De gasten op jouw bruiloft zullen swingen en feesten op muziek die ze allemaal kennen en kunnen meezingen.

Het repertoire bruiloft muziek is divers: van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald.

William Smulders treedt solo op, als duo of met een voltallige band op jouw bruiloft. Of wil je het anders? Wat dacht je van een bruiloft met een akoestische set of Elvis Imitator act? Het kan allemaal, wat jij vindt dat past bij jouw perfecte bruiloft.

Bruiloft muziek tijdens de huwelijksceremonie of receptie

William Smulders maakt bruiloft muziek zoals jij dat wilt. Wil je de huwelijksceremonie of receptie opluisteren met nummers die extra bijzonder zijn voor jullie als bruidspaar? Dan is een akoestische set bruiloftsmuziek zeer geschikt. Met zijn warme stem en fraai gitaarspel creëert William Smulders op jouw bruiloft een geheel eigen sfeer.

Mister Rock ’n Roll op jouw bruiloft

Beleef tijdens jouw bruiloft feest de unieke sound en show van de jaren ’50 met een Elvis Presley imitatie. William Smulders, ook wel Mister Rock ’n Roll, brengt jouw bruiloft gasten in vervoering met solo’s op zijn knieën of staand op de bar. Of kies je op jouw bruiloft feest voor een spetterend optreden met scheurende saxofoon, swingende contrabas, strakke drums, vette gitaar en een dijk van een stem. Mister Rock ’n Roll mét live band zorgen voor een bruiloft feest vol vuurwerk uit de vijftiger jaren.

Bepreek jouw wensen voor bruiloft muziek

Op jouw bruiloft gaan al jouw muzikale wensen in vervulling. Wat dacht je van het bijzondere zangduo William Smulders & Lieke Grey. Kies je voor de howling guitar en swinging saxophone van William Smulders & Maurice Smit. Of liever een voltallige band met William Smulders and The Handjives of de vette feestband William’s and Grey band? Bel gerust om te overleggen welke bruiloft muziek en formatie het beste past bij jouw bruiloft.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  1. 1. You’re The Devil In Disguise (Elvis Presley Cover)
  2. 2. Baby What You Want Me To Do (Elvis Presley Cover)
  3. 3. Johnny B Goode (Chuck Berry Cover)
  4. 4. Love Me Tender (Elvis Cover)

Bekijk ook