William Smulders & Maurice Smit

Zanger, Gitarist
William Smulders & Maurice Smit

William Smulders & Maurice Smit brengt U swingende Rock ‘N Roll en Evergreens met eigentijdse sound

Howling Guitar & Swingin’ Saxophone Twee musici, de een onvervalste rocker en entertainer , een zanger/gitarist die z’n hand ook niet omdraait voor Zigeunerjazz en spaans gitaarwerk, de ander een door de wol geverfde saxofonist die Jazz, Soul en Rhythm & Blues door z’n aderen heeft stromen.

William Smulders en Maurice Smit vormen samen een bevlogen duo wat op inspirerende wijze diverse muziekstijlen weet te versmelten tot een unieke eigen sound. Swingende herkenbare hits uit de jaren ’50 t/m ’80 vormen de basis voor een complete avond live muziek en entertainment. Een dampende Rock’n’ Roller als ‘Blue Suede Shoes’, de saxofoon hit ‘Tequilla’ of de latin klassieker ‘Demasiado Corazon’, Wiliam Smulders & Saxotone krijgen de voeten van de vloer met hun gepassioneerde spel en aanstekelijk enthousiasme.

Een virtuoos duo met de functionaliteit van een hele band, het ene moment ingetogen op de achtergrond, dan weer volop swingend tussen het dansende publiek.

Jazz & Bluesfestivals, jaarmarkten, trouwerijen, verjaardagsfeestjes, evenementen of gewoon een ouderwets avondje rocken in de kroeg, overal zijn deze sympathieke muzikanten thuis en maken ze de sfeer compleet.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders & Maurice Smit bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders & Maurice Smit door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Tequila (The Champs Cover)
  1. 1. Tequila (The Champs Cover)
  2. 2. Hello Josephine (Fats Domino Cover)
  3. 3. Hit That Jive Jack (Nat King Cole Cover)
  4. 4. When You’re Smiling (Frank Sinatra Cover)

Bekijk ook