William Smulders & Lieke Grey

Zanger, Gitarist
William Smulders & Lieke Grey

Muzikaal duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest tot leven!

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Tophits

William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

Trackrecord

William Smulders & Lieke Grey treden al zes jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

Inzetbaarheid


Duo, trio of met band

Afhankelijk van uw wensen is het duo uit te breiden met een saxofonist of een gehele band. Zo wordt elk evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)uitje een topfeest.


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders & Lieke Grey bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders & Lieke Grey door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Recenties

“Wat hebben we genoten van jullie band op onze bruiloft! Jullie speelde goed in op wat de mensen wilde horen. Nogmaals onwijs bedankt.”

– Alexander en Sophie

“Live duo William Smulders & Lieke Grey heeft onze ceremonie op een mooie, vrolijke manier afgesloten . Ze zijn een enthousiast duo en zeer flexibel. Geeft een hele leuke eigen sfeer en was een gewaardeerde aanvulling op onze bruiloft toast! Op de achtergrond en tegelijkertijd prettig aanwezig. De gasten kwamen geregeld nog naar ons toe met de vraag “waar hebben jullie zo’n leuk bandje geregeld?” Leuk toch!”

– Klaas en Michelle
Rock Around The Clock (Bill Haley Cover)
  1. 1. Rock Around The Clock (Bill Haley Cover)
  2. 2. A Night Like This (Caro Emerald Cover)
  3. 3. Let’s Twist Again (Chubby Checker Cover)
  4. 4. Bad Moon Rising (Creedence Clearwater Revival Cover)

Bekijk ook