William and the Handjives

Zanger, Gitarist
William And The Handjives

William and the Handjives brengt de swing zoals die sinds de jaren 50 nog zelden gebracht wordt!

— NRC Handelsblad

Dit klassiek rock ’n roll trio dat bestaat uit gitaar, contrabas en drums heeft een breed repertoire, van de klassiek rock ’n roll hits tot meer en minder bekende liedjes van nu, dit alles stijlvol gestoken in een jaren ’50 jasje.

Het succes van William and the Handjives is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met driestemmige zang brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

William and the Handjives voelt zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder feesten en muziek evenementen. Iedereen van jong tot oud, klein of groot, voelt zich thuis op de dansvloer wanneer William and the Handjives begint te spelen.

Vanwege de compacte bezetting is William and the Handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest locaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William and the Handjives bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William and the Handjives door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Rock Around The Clock (Bill Haley Cover)
  1. 1. Rock Around The Clock (Bill Haley Cover)
  2. 2. Sweet Home Chicago (Robert Johnson Cover)
  3. 3. Baby What You Want Me To Do (Elvis Presley Cover)
  4. 4. Johnny B Goode (Chuck Berry Cover)

Bekijk ook