zanger gitarist

Zanger gitarist voor u feest

|
5th februari 2018
|
0 Comment
|

Zanger gitarist William Smulders verzorgde afgelopen weekend 3 optredens. Met zang en gitaar verzorgde zanger gitarist William Smulders een optreden tijdens 2 bruiloften en een optreden met zijn feestband tijdens een 25 jarig huwelijksfeest.

Zanger en gitarist William Smulders laat zich – sinds zijn 12de! – inspireren door grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Zijn repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens en rock ‘n roll klassiekers.

Al meer dan twintig jaar is hij een vaste gast op grote podia en festivals – onder meer de Nijmeegse Zomerfeesten – en in kleinere theaters en zalen. Met Captain Rob Peters presenteerde hij “zij is van mij”, goed voor negen weken top 100. En werkte hij samen met sterren als onder andere Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez.

William Smulders is te boeken in diverse hoedanigheden voor elke gelegenheid. Afhankelijk van uw budget en uw wensen kan dat zijn als solo-artiest, maar ook als duo of band.

|