Blog

News from us

Nieuwe biografie voor ons akoestische live duo

|
21st februari 2018
|
0 Comment
|

Muzikaal duo William Smulders & Lieke Grey brengt uw feest tot leven

Het muzikale duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

Tophits

William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire van de avond? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is.

Duo, trio of met band

Afhankelijk van uw wensen is het duo uit te breiden met een saxofonist of een gehele band. Zo wordt elk evenement, bruiloft, receptie of (bedrijfs)uitje een topfeest.

 

Track record

William Smulders & Lieke Grey treden al zes jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Touwers en van Ruth Jacott, en op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor Shell en de Rabobank, en met twee nummers te horen in de single top 10.

 

Boek nu

Interesse? Bel of mail…

|