Blog

News from us

Elvis Presley vetkuif

|
24th augustus 2017
|
0 Comment
|

William Smulders is op 6 jarige leeftijd niet alleen gegrepen door de muziek uit de jaren 50 maar ook door de vetkuif. Al sinds zijn 10e jaar draagt William een vetkuif en rond zijn 17e jaar ook de bekende bakkebaarden. Zijn stylvolle kleding smaak maakt William compleet!

Sinds zijn geboorte in de jaren ’50 van de vorige eeuw is de kuif (ook bekend als “brush up” haarstijl of quiff) een van de meest iconische kapsels aller tijden. De kuif is in de tussentijd aanpassingen ondergaan en misschien ook wel opnieuw ‘uitgevonden’ hier en daar, maar een ding is zeker: de kuif is nog nooit uit de mode geweest. Het is daarom dat de kuif inmiddels een legendarisch status heeft gekregen als klassiek en tijdloos kapsel.

De brush up is elegant, verfijnd en tegelijk een tikkeltje brutaal. Het is een haarstijl die je als man ten minste één keer geprobeerd moet hebben. Ben je op zoek naar een kapsel met een retro feel? Ga dan voor de moderne, korte kuif. Laat je je haren liever wat langer, dan is de klassieke kuif, die wat trekjes heeft van de pompadour, zeker iets voor jou. Mocht je nog iets opvallender willen dan kies je voor de scheiding in combinatie met de kuif. En als je echt een statement wilt maken dan is er nog de optie om voor een undercut-kuif te kiezen. Kortom, er zijn genoeg varianten en combinaties mogelijk waarvan er eentje ongetwijfeld aansluit op jouw persoonlijke voorkeur.

Rock and roll kuif.

Jaren 50 kapsel.

Elvis Presley kuif.

Jaren 50 vet kuif.

 

|