William Sings Elvis Presley

Zanger, Gitarist
William Sings Elvis Presely

Een oprechte Elvis imitatie.

Altijd al een concert willen bijwonen van Elvis? Dat kan nu. William Smulders neemt u mee in de sfeer van The King en trakteert u op een goede avond rock ’n roll.

William Smulders groeide op met de muziek van Elvis en raakte helemaal in de ban van The King. En als William Elvis zingt, voel je dat. Het zit ‘m in zijn stem, gitaarsound én vetkuif. William speelt klassiekers als ‘Love me tender’, ‘Suspicious minds’ en ‘A little less conversation’. Je kunt William Smulders boeken solo of samen met zijn band. Een set duurt 45 minuten. Desgewenst worden Elvis-songs afgewisseld met nummers van andere artiesten uit de rock ’n roll- tijd. Dat wordt dansen!

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William Smulders bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmaker tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William Smulders door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.