William And The Handjives

Zanger, Gitarist
William And The Handjives

William And The Handjives brengt de swing zoals die sinds de jaren 50 nog zelden gebracht word!

— NRC Handelsblad

Het succes van William and The Handjives is te danken aan de muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden. Met hun driestemmige zangpartijen brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

William and the Handjives voelen zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder feesten en muziek evenementen, iedereen van jong tot oud, dik of dun, klein of groot, voelt zich thuis op de dansvloer wanneer William and the handjives beginnen te spelen.

Vanwege de compacte bezetting vormen William and the handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest lokaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.
onversterkt & versterkt

Inzetbaarheid


Akoestisch

Akoestisch verzorgt William And The Handjives bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.


Versterkt

Versterkt verzorgt William And The Handjives door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Sweet Home Chicago (Robert Johnson Cover)
  1. 1. Sweet Home Chicago (Robert Johnson Cover)
  2. 2. Baby What You Want Me To Do (Elvis Presley Cover)
  3. 3. Johnny B Goode (Chuck Berry Cover)
  4. 4. Flip A Coin

Bekijk ook